Activiteiten 2018-10-08T09:57:03+00:00

Koninkrijkstoernooi 2018

Van 1 t/m 5 oktober vond het Koninkrijkstoernooi weer plaats. Dit jaar kwamen de landen bijeen op Aruba. Tijdens het toernooi hebben de voetbal-, honkbal- en basketbalteams gestreden voor de overwinning. Nederland reisde dit jaar met twee voetbalteams en één honkbalteam af naar Aruba. Deze week stond in het teken van samen plezier maken en nieuwe vrienden ontmoeten. De ambassadeurs van het toernooi waren dit jaar: honkballers Ramiro Balentina en Raily Legito en voetbalscheidsrechter Serdar Gözübüyük.  Bekijk de video’s van begin tot eind! De jingle van het Koninkrijkstoernooi kun je hier beluisteren.

Eindtoernooi voetbal

Op zondag 17 juni 2018 kwamen alle voetbalteams van AJB bij elkaar in het Cars Jeans Stadion in Den Haag voor de seizoensafsluiting. Tijdens het toernooi en de netwerkborrel blikten we met alle deelnemers, ouders, en genodigden terug op het seizoen. We danken onze partner ABN AMRO voor het mede mogelijk maken van het project ‘Alleen jij bepaalt’. Bekijk hieronder beelden van het eindtoernooi!

Eindtoernooi basketbal

Op zaterdag 23 juni 2018 vond het eindtoernooi basketbal plaats in Amsterdam. Het was een fantastische afsluiting van een mooi seizoen. Bekijk hieronder de video en foto’s voor een impressie van het toernooi!