AJB vergroot haar invloed in Amsterdam

Het Bindelmeer College in Amsterdam is al meer dan zes jaar betrokken bij het project AJB. De Amsterdam Warriors namen voorheen alleen nog maar met de basketbaltak deel aan het project, maar sinds dit seizoen is daar ook de voetbaltak bijgekomen.

Voorzitter van de Amsterdam Warriors en tevens coördinator/gymleraar op het aangesloten Bindelmeer College, is Joep Kuijs. Hij is enthousiast over het project: “Het mooiste dat ik zie zijn kinderen waarvan je eerst zag dat ze nog zoekende zijn: Wie zijn ze? Wat willen ze worden? Waar staan ze voor? Je ziet die kinderen door het project groeien. Letterlijk, maar ze worden vooral ook zelfverzekerder, beter in de omgang, behulpzamer, beter aanspreekbaar etc. Dat is waar ik het meest van geniet.”. De samenwerking verloopt al jaren erg succesvol en blijft smaken naar meer!

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.