Basketbal toernooi bij HBV The Jumpers groot success

Het spelen van wedstrijden en toernooien blijkt toch het allerleukste om te doen!

Daarom werd voor de deelnemers aan ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ een toernooi georganiseerd om te laten zien waarvoor het gehele seizoen keihard is getraind.

Behalve dat er gestreden werd voor de winst viel met name de hoge mate van sportiviteit op. Hieruit blijkt maar eens hoe belangrijk AJB is voor alle deelnemers. Je ziet de kinderen groeien en de saamhorigheid was groot.. Het omgaan met teleurstelling en het samenwerken met elkaar gaat steeds beter!

Toernooi The Jumpers in Den Haag:
Op zondag 30 juni vond het toernooi bij The Jumpers in Den Haag plaats. In totaal hebben 100 deelnemende kinderen een onvergetelijke dag gehad!

Acht verenigingen met in totaal 11 teams streden om de felbegeerde titel.

Ambassadeur Basketbal voor AJB , Chip Jones was aanwezig om de deelnemers aan te moedigen en te voorzien van tips en tricks.

Buiten het toernooi zelf werden er meerdere activiteiten georganiseerd.

Zo was er een Shoot Out Contest, hebben de deelnemers en begeleiders samen een lunch gekregen en werd de dag afgesloten met een All Star Game. Hiervoor werden de meest sportieve deelnemers uitgenodigd een slotwedstrijd te spelen op het Centre Court!

Om 16.00 uur ging iedereen voldaan huiswaarts.

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.