Burgemeester Marcouch opent het ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ eindtoernooi voetbal in Arnhem!

Burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch, heeft het eindtoernooi voor de voetballers van ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ in Arnhem geopend. De betrokken burgemeester met een groot maatschappelijk hart was verheugd om de hoeveelheid deelnemers te zien. Met 260 deelnemers afkomstig uit heel het land, verdeeld over 26 teams was dit het eindtoernooi waar iedere deelnemer van ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ lang naar heeft uitgekeken.

Het toernooi was een groot succes waarbij iedereen een medaille ontving en veel teams en een aantal individuen in de prijzen zijn gevallen. Zo heeft de organiserende vereniging ‘Eendracht Arnhem’ één van de belangrijkste prijzen gewonnen van het eindtoernooi: de Fairplay prijs van 2021. Deze belangrijke prijs is geheel in de geest van het toernooi.  

Wij zijn erg verheugd over de vele samenwerkingen in Arnhem, wat resulteerde in een succesvol eindtoernooi. Dit smaakt naar meer!

Langs deze weg willen wij alle samenwerkende partijen en de burgemeester bedanken voor deze onvergetelijke dag!

Zie onderstaande link voor een sfeerimpressie van het toernooi. 
https://www.linkedin.com/posts...

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.