Charity Dinner

Laureus organiseert in samenwerking met haar partners de derde editie van het Laureus Charity Dinner. Het wordt een feestelijke avond met interessante veilingstukken en verassende acts. Het bestuur van Laureus zal deze avond houden op vrijdag 29 november 2019 in de nieuwe flagshipstore van Mercedes-Benz in Den Haag.

De activiteiten van Laureus Nederland worden getoond tijdens deze avond, waaronder inzicht in het programma ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’. Daarnaast wordt er een veiling gehouden met exclusieve items. Met deze veiling hopen wij een geweldige opbrengst binnen te halen voor de foundation en haar projecten waaronder ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’. Hiermee kunnen wij volgend jaar weer een hoop mooie projecten verwezenlijken waarbij ons doel altijd centraal staat: het realiseren van een positieve gedragsverandering.

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.