FC Utrecht draagt bij op maatschappelijk vlak

De club staat midden in de samenleving, ze zijn betrokken en maken verbinding in de stad, regio en wijk. Dat bleek wel toen er in samenwerking met AJB en SportUtrecht een damestoernooi werd georganiseerd. Een geslaagde dag dankzij o.a. ouders die heerlijke couscous en kipkerrie broodjes hadden gemaakt voor de deelnemers en een zeer gewaardeerd cadeau vanuit FC Utrecht.

Daarnaast liet FC Utrecht haar maatschappelijke betrokkenheid zien door met de O15 aan te sluiten bij de training van AJB bij v.v. De Dreef in de wijk. Er werden onderlinge partijtjes gespeeld met mooie acties, doelpunten, reddingen en veel enthousiasme vanuit alle betrokken partijen. FC Utrecht vertrok na het geven van een kleinigheidje en een groepsfoto weer met de grote spelersbus uit Overvecht en zo kwam er een eind aan een geslaagde middag!

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.