Kick Off OSB De Meergronden Almere

12 februari was de kick off van 'Alleen Jij Bepaalt' bij OSG De Meergronden in Almere, in samenwerking met FC Almere.

Laureus Nederland wil de kracht van sport aanwenden om maatschappelijke problemen aan te pakken. Daarom is het project ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ opgezet. Laureus biedt met het project “Alleen Jij Bepaalt” leerlingen van OSG De Meergronden een kans op een mooie toekomst door middel van sport. 

Simone de Kruijk, rector van OSG De Meergronden trapte de ochtend af en verwelkomde alle leerlingen van OSG De Meergronden en alle betrokken personen en partijen.

Jaap Lodders, Wethouder Sport bij de Gemeente Almere benadrukt het belang van sport en de waarde die de gemeente hecht aan sport.

Mario Isaak, programmamanager Alleen Jij Bepaalt wie je bent legt uit dat het een gratis project is maar dat er wel degelijk wat van de leerlingen wordt gevraagd. Namelijk inzet, aanwezigheid en respect.

Serdar Gözübüyük, scheidsrechter in het betaald voetbal in Nederland legt uit dat dromen echt wel haalbaar zijn. Je moet er alleen wel wat voor doen. Als je hard werkt, kom je er wel. Hij is ambassadeur van Alleen Jij Bepaalt en helpt jongeren hun dromen te verwezenlijken.

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.