Kick Offs

De scholen zijn weer begonnen en dat betekent ook dat op verschillende scholen de kick-offs van start zijn gegaan! Eerste- en tweedejaars leerlingen hebben de afgelopen weken kennis gemaakt met het project Alleen Jij Bepaalt op hun school in Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Capelle, Schiedam en Dordrecht. In verschillende groepen is hier is het project van “Alleen jij bepaalt wie je bent” uitgelegd en hopen wij veel nieuwe leden te werven voor het komende seizoen. 

Ambassadeurs aanwezig bij kick off 

De kick-offs worden veelal gesterkt door de aanwezigheid van ambassadeurs van de stichting AJB (alleen jij bepaalt). Voetbalscheidsrechter Serdar gözübüyük en Honkballegende Raily Legito zijn veel geziene gasten tijdens deze Kick-offs maar ook de nieuwe ambassadeur Churandy Martina maakt hier en daar zijn opwachting.

Geen kosten maar wel inzet en respect 

In samenwerking met omliggende verenigingen en clubs wordt hier het programma van “Alleen jij bepaalt wie je bent” aangeboden. Dat betekent dat leerlingen van deze scholen gratis kunnen deelnemen aan voetbal, honkbal of basketbal. Leerlingen betalen dan geen lidmaatschap, kleding of andere benodigdheden. Dat wordt allemaal voor ze geregeld. Wel vragen we ze om inzet. Maar bovenal respect. Respect voor de materialen, maar zeker voor elkaar. 

'Alleen jij bepaalt wie je bent' verlengt de veilige onderwijsomgeving naar de sportvereniging. Rolmodellen maken jongeren in clinics enthousiast voor honkbal, basketbal of voetbal en stimuleren ze lid te worden van een sportvereniging. Daar worden de jongeren minimaal een seizoen begeleid door geselecteerde trainers, die contact onderhouden met de school over de voortgang. Ons doel staat hierbij altijd centraal: het realiseren van een positieve gedragsverandering.

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.