Koninkrijkstoernooi 2019 Bonaire

Op 6 oktober is het eindelijk zo ver! Het jaarlijkse koninkrijkstoernooi vindt dan plaats op Bonaire. Van 6 tot 12 oktober zullen Aruba, Bonaire, Curaçao, Sint-Maarten en Nederland het tegen elkaar opnemen middels de sporten voetbal, honkbal en basketbal. 

Jongeren van “Alleen jij bepaalt wie je bent” die hun inzet hebben getoond tijdens de trainingen zijn onder andere op basis van aanwezigheid en goed gedrag gekozen om mee te gaan naar Bonaire. Zij zullen tijdens het toernooi Nederland vertegenwoordigen onder begeleiding van hun trainers om de eerste plek te behalen in dit toernooi.

Van deze spannende week zullen gedurende het toernooi beelden via social media worden verspreid zodat dagelijks een glimp is op te vangen van de prestaties van de deelnemers. Naast de bijbehorende spanning is er ook ruimte voor ontspanning en is het voor veel jongeren de eerste keer dat ze voet zetten op Bonaire. De week staat in het teken van samen plezier maken en nieuwe vrienden ontmoeten.

Wij wensen Nederland alvast veel succes! 

Beelden van het koninkrijkstoernooi van 2018 zijn hier terug te zien.

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.