Mi Moves terugblik

Corona heeft ingrijpende gevolgen voor ons allemaal en voor kwetsbare jongeren in het bijzonder. In de verschillende delen van ons Koninkrijk worden deze jongeren vanwege een lock down beperkt in hun bewegingsvrijheid. Zij ontberen contact en inspiratie op school, buiten en in de sport. Om de jongeren een hart onder riem te steken en ondanks de corona beperkingen toch in beweging te blijven, is een challenge georganiseerd. Alle teams binnen het Koninkrijk zijn via de ‘Mi Moves challenge’ uitgedaagd door de ambassadeurs van ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ om zich te onderscheiden op sportief en sociaal-maatschappelijk gebied en hiervan een filmpje te maken. Naast het balletje hoog houden en van een afstand een basketshot nemen, hebben vele teams zich ingezet voor hun omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het opruimen van straatvuil of het doen van boodschappen voor ouderen.

Samen met de voorzitter van Stichting Laureus Nederland Prins Pieter-Christiaan van Oranje-Nassau Van Vollenhoven blikken wij terug op deze mooie reis!

Check nu de hele roadtrip van Mo Hersi met onze ambassadeurs, Ruud Gullit, Raily, Serdar en Chip, alle video’s en natuurlijk de prijswinnaars van Mi Moves.

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.