PRIMEUR: ISW Lage Woerd Praktijkcollege geeft samen met ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ een vervolg in het Naaldwijkse traject!

Het ISW Lage Woerd in Naaldwijk gaat voor het nieuwe schooljaar en sportseizoen 2021-2022 samen met ‘Alleen jij bepaalt wie je bent’ het Naaldwijkse traject financieren. Sinds 2016 is het programma actief in het Westland met Rkvv Westlandia als samenwerkende voetbalvereniging. In samenwerking met het ‘innovatiefonds Westland’ is de uitvoering van het programma ter realisatie gekomen. In 2020 is echter besloten om het programma in het Westland te gaan afbouwen wegens gebrek aan middelen en om meer te gaan prioriteren naar de grotere gemeentes. Mede door het succes van de voorgaande jaren en de warme samenwerking met het ‘ISW Lage Woerd’ heeft de directie besloten om middelen vrij te maken voor het programma om weer een doorstart te kunnen gaan maken. Wij als organisatie zijn erg content met de besluitvorming van de directie en willen hen langs deze weg bedanken.  

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.