Welkom 2021 tasje

Sinds de aangescherpte maatregelen is thuisonderwijs weer de norm geworden voor velen jongeren, zo ook voor onze AJB-deelnemers. Om gedurende de 2e lockdown onze deelnemers in beeld te houden gaan onze trainers altijd op zoek naar alternatieven.

‘Als de deelnemers niet naar ons toe kunnen komen, dan gaan wij naar hen toe!’

Dit bracht onze trainers in Vlissingen op het idee om de kinderen van het Scheldemondcollege een steuntje in de rug te geven en toch weer even fysiek contact te krijgen. Maar voornamelijk om ze te laten zien dat we aan ze denken. Zo ontwikkelden zij het ‘Welkom 2021 tasje’, bestaande uit een AJB T-shirt, bidon, mueslireep, flesje drinken, snoepjes, voor de dames lipgloss, voor de heren deodorant .. en meer! In twee kleine groepjes van trainers zijn de tasjes rondgebracht in Vlissingen en Oost-Souburg.

Een trainer: “Eenmaal bij de voordeur verschenen onze deelnemers vaak met vierkante oogjes van laptopschermen of de PlayStation. De ouders en de deelnemers konden ons echter vertellen dat het m.b.t. schoolwerk erg goed ging, maar dat het ook soms erg lastig is allemaal.”

Na een kort fijn gesprek en een selfie met de deelnemers vertrokken ze weer. Een hele geslaagde middag voor de trainers om de deelnemers te blijven zien!

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.