World port tournament

Het World Port Tournament is een honkbaltoernooi dat twee jaarlijks in de zomer door de Stichting Rotterdam Baseball wordt georganiseerd in het Neptunus Familiestadion in Rotterdam. Het World Port Tournament wordt afwisselend met de Haarlemse Honkbalweek gehouden. Het toernooi vindt in de oneven jaren plaats. Dit jaar was het alweer de 17e editie en deden de volgende landen mee: Nederland, Japan, Taiwan, USA en Curaçao. Tijdens het toernooi werd er de gehele week gehonkbald en waren er rondom het stadion ook andere activiteiten voor jong en oud. 

‘Alleen jij bepaalt’ is het goede doel waar het WPT enige tijd mee samenwerkt. Tijdens de veiling en particuliere sponsoringen is er bijna €11.000 euro opgehaald! Hier is AJB erg blij mee zodat we de honkballers van AJB van meer materialen kunnen voorzien. Ook is er een nieuwe ambassadeur bekend gemaakt tijdens de veiling, Churandy Martina.  De altijd goedlachse Churandy is erg blij om vanaf nu ambassadeur te zijn van het project ‘Alleen jij bepaalt’. Daarnaast is hij naast het sprinten ook een groot fan van honkbal.

De deelnemers van AJB mochten tijdens de openingswedstrijd mee het veld op met een speler van het Nederlands of Curaçaos-team, dit was een super leuke ervaring voor iedereen! 

Deel via social media

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.