Mi Moves

Mi Moves

Met Mi Moves brengen we AJB jongeren in beweging, ook tijdens corona. Wij dagen jou en je team uit om jullie skills aan ons te laten zien. Door je moves vast te leggen en te delen met AJB, ga je online de strijd met elkaar aan en maak je kans om bijzondere prijzen te winnen. Laat je creativiteit los, toon waar jij goed in bent en doe mee aan Mi Moves!

Mi Moves bestaat uit zes challenges. Er zijn zowel een individuele challenges als een groepschallenges in alle drie de sporten van het Koninkrijkstoernooi; basketbal, honkbal en voetbal. Bekijk op deze pagina meer over het programma en hoe jij deel kunt nemen aan Mi Moves.

Meedoen in een paar stappen

Meedoen aan Mi Moves

Meedoen aan Mi Moves

Klaar om jouw moves te showen? Bekijk hier het stappenplan hoe jij mee kan doen aan Mi Moves en hoe jij jouw challenge kan inzenden om unieke prijzen te winnen.

Download PDF
Basketbal Challenges

Basketbal Challenges

Dribbelt en schiet er niemand een basketbal beter dan jij? Doe dan mee met de basketbal challenges van Mi Moves! Check hier hoe deze challenges exact werken.

Download PDF
Honkbal Challenges

Honkbal Challenges

Kan jij de honkbal challenges beter dan Raily? Pak je gear, zoek een veld en show jouw moves! Bekijk hier stap voor stap hoe jij de honkbal challenges moet doen.

Download PDF
Voetbal Challenges

Voetbal Challenges

Accepteer jij de voetbal challenges? Bekijk hier stap voor stap hoe de challenges in zijn werk gaan, hoe je mee kan doen en laat jouw voeten spreken!

Download PDF

Voorbeeld moves

Klaar voor de challenge? Check nog even de voorbeeld moves van Raily, Chip en Serdar en ga daarna zelf aan de slag!

De moves van AJB

Challenge accepted! Kan jij deze moves net zo goed of zelfs beter dan Raily, Chip en Serdar? Show ons dan jouw moves, stuur jouw challenge in en wie weet val jij wel in de prijzen!

Check hieronder andere deelnemers die hun skills tonen. 

Steun alleen jij bepaalt wie je bent of wordt partner in de uitvoering

Alle hulp is meer dan welkom. Dus wilt u ons steunen of wilt uw vereniging, school of gemeente meedoen? Neem dan contact met ons op. Wil je deel uitmaken van ons team? Bekijk dan hier onze vacatures.